expositie in Delft

[ Website in Duits ]

flyer St. Joris

 

Heidi Ochsner laat haar wollen (gevilte) schilderijen zien

Toegang van de expositie is gratis.
Opening van de expositie met klarinet- en taragotmuziek door Willem Kasteleyn.

Extra evenement:’Veelzijdig textiel’

textielmarkt waarin vilten,weven en spinnen centraal staat. Tevens is er materiaal en werk te koop en zijn er diverse demonstraties.

Micro-macrokosmos is het hoofdthema dat Heidi Ochsner in haar schilderijen laat zien.

Kleine bouwstenen zoals cellen of juist heel grote elementen, zoals planeten en gigantische sterrenstelsels, ontmoeten elkaar in haar werk.
In deze expositie zijn schilderijen van gevilte wol en geschilderde werken in een mengtechniek van acrylverf met tekenmateriaal te zien.
Het nieuwste werk van de kunstenaar zijn de werken in wol. De gevilte schilderijen hebben een warme en menselijke uitstraling.
De expositie is te zien in het monumentale pand dat zich bevindt op de locatie van het huidige GGZ Delfland. Een belangrijke historische plaats waar kunst, cultuur en zingeving samenkomen. http://historischjoris.wixsite.com/historisch-joris-2
Heidi Ochsner reikt vormen en kleuren aan om ‘het licht’ in de mensen die naar haar werk kijken aan te raken. Door zich in het werk te spiegelen kan de toeschouwer tot zichzelf komen en zijn of haar eigen kracht (her) vinden.