Expositie in Nieuwe Energie te Leiden

11 mei t/m 20 juni 2021 Op vrijdag 4 juni en vrijdag 11 juni is Heidi Ochsner van 14 tot 17 uur aanwezig voor een praatje, nadere toelichting op het werk en voor de verkoop van zijden sjaals en T-shirts / blouses met botanische print.

Verwacht

Er staan twee presentaties van mijn werk gepland. U bent hartelijk welkom om te komen kijken! 11 mei t/m 20 juni 2021 Nieuwe Energie te Leiden, november / december 2021 Nebo Verpleeghuis in Wassenaar.

Ellisabeth Vreedehuis

Oktober /november 2019 was werk van mij in het Vreedehuis aan de Riouwstraat te Den Haag te zien. Het werk straalde in een sfeer van inhoudelijke rijkdom van dit instituut, het was  een prachtige presentatie. Ook de rondleiding en themabijeenkomst ‘kosmisch bewustzijn’ was heel geslaagd. Dank voor alle fijne contacten en reacties!

Op Hodenpijl

In de voormalige kerk van het mooie landgoed Op Hodenpijl  te Schipluiden, dichtbij Delft, was in  maart 2019 een geslaagde expositie van mijn werk te zien. Veel bezoekers kwamen er ook kijken en luisteren naar een grote verscheidenheid aan lezingen en concerten.